...

DESIGN with STYLE


За фирмата

Рекламна къща "Дея" - Несебър е основана през 1998 г. За този период фирмата се е разви и усъвършенства в различни области на рекламата. Като за доказателство за това е изграждането на още два обекта - Сл. бряг и Бургас с необходимата техника, в зависимост от района.

Фирма "Дея" предлага голямо разнообразие от услуги и разработки. Изработва изделията си изцяло в собствената си база в Сл. бряг и почти не посредничи с други фирми. Фирма "Дея" непрекъснато обновява и закупува техника с цел разнообразие и по-голямо качество на услуги и продукция.

Рекламна къща "Дея" се стреми да разнообрази и задоволи клиентите си в техните изисквания и специфичност с нестандартни идеи и иновативност. Затова е във връзка с водещи европейски фирми, производители на техника и лидери в модните тенденции в рекламният дизайн.

Рекламна къща "Дея" - Несебър работи и поддържа персонал целогодишно, чието обучение е непрекъснато в различните видове технологии, с които фирмата борави. Екипа на рекламна къща "Дея" е от квалифицирани и мотивирани служители, със стремеж към усъвършенстване и разнообразяване, затова фирмата непрекъснато инвестира в своите служители, като ги изгражда в професионални кадри.