Изберете страница
Печат върху текстил с Brother Technology

Печат върху текстил с Brother Technology

Печат върху текстил с Brother Technology

Brother GTX – принтер за тениски!

Рекламна къща Дея разполага с принтер за директен печат върху текстил Brother GTX. Това е машина от следващо поколение с отлични технически характеристики и осигурява професионална работа с лекота.
Принтерът работи изключително бързо и отпечатва детайлни изображения и ярки цветове с отлично качество. Печата върху текстил от памук.

Благодарение на тази технология Рекламна къща Дея предлага пълноцветен и качествен печат върху тениски, торби и др. Друго предимство за нашите клиенти е:

 • възможност за печат на единични бройки.
 • бърз срок на обслужване
 • детайлен печат

 

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

Широкоформатен пълноцветен принтер Mimaki UCJV300-160 с възможност за изрязване

Японската техника се отличава с висока устойчивост срещу надраскване на UV мастилата, което позволява да се печата върху медии, без това да налага нуждата от ламинат. С това се намалява разходите и времето за производство. Мастилото остава на повърхността на отпечатаната медия и моментално изсъхва, без да я наранява и уврежда.

Освен това този принтер притежава  изрязваща функция,  създадена за да дава възможност на операторите да изрязват по контур няколко визии едновременно с минимално усилие. Предлагайки автоматично изрязване, тази функция спестява време и намалява евентуалната загуба на материалите.Така може да се произведат огромен набор от продукти само от една машина.

Рекламна къща Дея не случайно инвестира в тази техология. С това устройство за изрязване и отпечатване Mimaki UCJV300-160 предлагаме повече възможности при отпечатване и изрязване.

Функциите на принтера осигурява внушителен спектър от приложения и гъвкавост. Моделът UCJV300-160 е единственият 64-инчов UV принтер, предлагащ възможност за рязане по линия и с бяло мастило, за да се даде възможност за четирислоен печат. Създайте зашеметяващи преходни панели с подсветка, които „променят“ цветовите схеми с източника на светлина.

Гъвкавите UV мастила за втвърдяване с които работи Mimaki UCJV300-160 дават гаранция и разширяват възможностите за предлагане на уникални възможности и дълга устойчивост на цветове.

Отпечатаме и изрязваме – или първо изрязваме, след това отпечатаме:

 • етикети
 • стикери
 • дизайн за прозорци
 • брандиране на витрини
 • маркировки и брандиране на превозни средства
 • табели – светещи и несветещи
 • трансперанти, тенти, картини
 • вътрешен декор, фототпети
 • плакати, баннери, постери,
 • билбордове, пана,  и др.,

всичко с един принтер за кратък срок и единични бройки.

Режещ Плотер Mimaki

Режещ Плотер Mimaki

Режещ Плотер Mimaki

Режещ плотер Mimaki CG-130FX

Рекламна къща Дея предлага изрязване на букви, надписи, форми, фигури, знаци и лога от ПВЦ фолио.

С тази японска техника изпълняваме поръчките с японска точност и прецизност от минимален размер на буквата с височина 0,05 мм до максимален 1,25 м. Максимална ширина 1,25 м до 55 м дължина. Висока скорост на изрязване и гарантирано качество.

Високо качество на изрязване улеснява много довършителният процес, който пък гарантира кратък срок.

Рекламна къща Дея поддържа всички цветове и видове фолиа в складовата си база. В това число: автомобилно фолио, пясъкоструйно, светлоотразително, транслуцентно, дефракционно и много др., които  може да закупите, като материал. Има готови сигнални, светлоотразителни ленти и др. материали, според нуждите за обозначения на обекта, според изискванията на различните институции.

При нас може да намерите цял набор от инструкции и знаци за предпазване от Ковид-19 – стикери, стойки, табели и табелки. Обозначителни табели и табелки, пиктограми, правила, дневници  за кухни, рецепции, басейни, плажове, павилиони и друг тип заведения.

Можем да изработим и по индивидуален дизайн, с цялостно обслужване.

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Широкоформатен пълноцветен принтер Epson SC 70610

Печатна база Дея работи с висококачествена и нова технология, покриваща Европейските изисквания, с възможност за изработка на разнообразни изделия.

Широкоформатеният пълноцветен принтер Epson SC70610 е разработен за изделия с високо качество на изображението. В този смисъл предлагаме изделия, като табели, трансперанти, картини, фотоизображения, плакати, банери, снимки, фото тапети, гърбове на кухни, витрини, вътрешен дизайн, етикети, стикери и др. с висока резолюция на печат.

Epson технологиите използват мастила, базирани на органични разтворители, които при попадане върху печатната медия, размекват и разтапят повърхностния ѝ слой, давайки възможност на биндера и пигментите да се свържат здраво с основата. След изпаряването на солвента (органичния разтворител), мастилото и материалът за печат са на практика едно цяло.

Тази технологична особеност позволява печат върху полимерни материали, устойчиви на външни условия за дълъг период от време.

Най-популярните материали за печат със солвентни принтери са PVC самозалепващи фолиа от всякакви разновидности – обикновено, автомобилно, перфофолио, прозрачно фолио за витрини и т.н.

Други предпочитани материал, това е винил и винилна мрежа, покривала за камиони, промазани хартии с бял и син гръб, BACKLITH материали за задно осветяване, POP-UP и ROLL-UP филми, флагове, тапети, фотохартии и канава.

Обемни букви и 3D лога

Обемни букви и 3D лога

Обемни букви и 3D лога

Техника за обемни букви Obelisk Foam Plotter XL

 Рекламна къща Дея предлага изработка на обемни букви!

3D знаци, букви, предмети и декоративни проекти, използващи свръхлека и рентабилна полистиролова пяна.

Тенденциите във външната рекламата все повече ни насочват в триизмерните изображения. Предочитанията на клиентите ни са също, защото реклама изработена от 3D букви е винаги по-внушаваща и респектираща.

Тази техника и материалите с които работим позволяват клиентите ни да получат сравнително евтино изделие с перфектни форми, коите са зададени от компютър.

След изрязване на материала /полистирол, стиропор, фибран/, може да се оцветят в цвят по желание или да се залепят брокати, камъни, цветя и др. Материалите са леки и лесни за монтаж, което спестява на клиентите допълнителни разходи и време.

3D Рекламите, направени от тези материали са предпочитани и удобни за монтаж на открито и на закрито.

Това ще е ефектна реклама за вашият:

 • офис
 • магазин
 • заведение
 • хотел
 • др.

 Също така са идеални са вътрешен декор, за надписване и реклама, за стени или врата.

Изключително предпочитани, поради ниската цена са за:

 • сватбени тържества
 • рожденни дни
 • кръщенета
 • юбилеи
 • др. поводи,

След одобрен проект, Рекламна къща Дея изработва обемните реклами в срок до 2 дни.

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV Принтер Mimaki Серия UСJF-3042 HG

Благодарение на тази технология Рекламна къща Дея предлага печат на химикалки, бележници, настолни календари, визитници, портфейли, менюта, папки, ключодържатели, запалки , баджове, плексигласови и ПВЦ изделия и много др. сувенири без ограничение на цвят и размер.

Неограничените възможности на японската техника се простират и до печат на подаръци, материали и изделия от дърво и стъкло.

За разлика от сито и тампон печата ние можем да напечатаме единични бройки, без утежняване в цената., а директеният печат пести време и гарантира бърз срок. Дълга издържливост на цветовете!

Други възможности:

 • Може да печата върху основи с дебелина до 50 мм
 • Прави едновременен печат на цветно и бяло
 • Работи с бяло мастило и прозрачен лак.
 • Има функция за автоматичен грунд (праймер).

С Mimaki UСJF-3042 HG гарантираме:

 • Изключително качество и надеждност на печат, Ненадмината гъвкавост и високо качество на възпроизвеждане на печат
 • върху почти невероятна гама от материали, продукти и
 • повърхности
 • Предоставяме неограничени възможности за крайния потребител.

При нас може да намерите цял набор от инструкции и знаци, стикери, стойки, табели и табелки за:

 • предпазване от Ковид-19
 • Паркиране, абонаменти
 • Информационни табели за строителство, европрограми
 • Забранителни,предупредителни и указателни знаци, пиктограми
 • Обозначителни табели и табелки, пиктограми, правила, дневници за кухни, рецепции, басейни, плажове, павилиони и друг тип заведения.
 • Можем да изработим и по индивидуален дизайн, с цялостно обслужване.
 • с лого и цветове по ваш избор
Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog Lazer

 Една от причините Рекламна къща Дея да се довери на Епилог е че те са едни от най-добрите на пазара. Отдадени на лазерната технология Epilog Lazer разработват и произвеждат най-дълго от всички останали.

Затова и ние гарантираме прецизност и точност при лазерно гравиране на табелки за врата, пощенски кутии, номера за стаи, баджове, гравиране на сувинири, химикалки, ключодържатели, запалки, бележници, визтници, пиктограми, медали, купи, плакети и др. Правим цялостно обслужване на хотели и заведения.

Освен това, тази техника е режеща и маркираща система за директно, растерно гравиране, векторно рязане, и с комбиниран режим.

Работна площ: 609 х 457 мм. Максимална дебелина на материала 228 мм. Максимална скорост 304 мм/сек. Револвиращ буфер за гравиране на файлове по-големи от 64 МВ. Последно поколение 45 WATT Co2. Лазерна тръба, цифрово контролиране.

Лазерно гравиращите изделия са предпочитани, като по-луксозен продукт. Представят фирмата или обекта ви със стил и класа. Гравюрата по свойта същност дава ненатрапчив, но елегантен  лукс, забележим със своето семпло излъчване.

Освен, че са по-издържливи  лазерните изделия са добра инвестиция, ако искате да впечатлите.

Не подценявайте  опита, който Рекламна къща Дея има, а това е от изключителна важност, при изграждането на доверие с нашите многобройни партньори.

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравираща техника Roland_Metaza

Рекламна къща Дея гравира метални сувенири, като се ограничава до химикали, запалки, визитници, ключодържатели, медальони и други малки сувенири с площ до 100х100 мм. Гравирането става бързо. Освен надписи, може да се гравират и изображения, снимки.

Един продукт на Roland с резолюция: 529 dpi; photo 353 dpi; text 265 dpi; vector 1058 dpi. Скорост: 50 мм/сек.

Печат на Етикети

Печат на Етикети

Печат на Етикети

Принтер за етикети Citizen_CL_S631

Рекламна къща може да произведе самозалепващи етикети от всякакъв вид и размер, като например: етикети за производител, състав и годност, с баркодове,  цена, текстилни етикети за дрехи /тафта или сатен/, етикети за бижута, с лого и наименование на фирма. Работим и с ниски тиражи.

Предлагаме изработвка наи луксозни етикети, за бутикови магазини, за луксозни маркови стоки, за сватбени вина и ракии и др. Печатаме цветно и двустранни. Поддържаме в наличност  луксозни картони, с различни структури и цветове. Работим и с ниски тиражи.

Печат на PVC карти

Печат на PVC карти

Печат на PVC карти

Картов Принтер SD360

Рекламна къща Дея работи с техника за печат на ПВЦ карти – картов принтер SD360.

ПВЦ картите са удобни за идентификация –  ID карти със снимки, баджове, VIP карти за дискотеки и барове, карти за промоции и намаления, карти за отстъпки, клубни карти, пропуски, ваучери, енергоспестяващи карти за хотели и др.

Печата  е бърз, лесен и икономичен, затова и срокове за изпълнение са кратки.

Може да печатаме пълноцветно и двустранно, а самите карти освен бяла, могат да бъдат цветни, златни или сребърни.

Сублимационен печат

Сублимационен печат

Копирен център

Копирен център

Копирен център

Широкоформатни копирни машини. Черно/бели и цветни дигитални техники за принтиране, копиране и сканиране.

XEROX-DC252, XEROX-DC242
RICOH Aficio240W, RICOH FW780

Рекламна къща предлага копирни и принтерни услуги.
В Копирните си центрове машините са инжинерни, цифрови и аналогови.
Копираме,принтираме и сканираме до формат А0+, черно/бяло, с възможност за увеличение и намаление на копието.
Директно разпечатване на DWG файл.
Допълнителна машина нагъва чертежите автоматично.
Класифицираме ги в папки.

В Копирният ни център може да ползвате и услуги като:

 • цветно копиране и принтиране
 • сканиране
 • ламиниране
 • подвързване
 • опаковане
 • др. довършителни услуги.

Извършваме допълнително услуги:

 • по интернет
 • разпечатки по и-мейл
 • запис на CD и DVD
 • прехвърляне на флаш памет
 • набор на текст
 • изработка на таблици
 • снимки на фотохартия
 • некролози
 • фактури по ДДС
 • Печати – фирмени, само клишета – експресно

Обслужването става на момента!

RICOH FW780

Широкоформатна аналогова копирна машина RICOH FW780 с възможност до формат А0+.

Изработка на значки

Изработка на значки

Транспортна реклама

Транспортна реклама

Дигитален печат

Дигитален печат

Банери, плакати, пирамиди

Банери, плакати, пирамиди

Банери, плакати, пирамиди

Табели, билбордове

Табели, билбордове

Табели, билбордове

Реклама на витрини, брандиране

Реклама на витрини, брандиране

Реклама на витрини, брандиране

Транспортна реклама

Транспортна реклама

Транспортна реклама

Вътрешна реклама

Вътрешна реклама

Вътрешна реклама

Обемни букви, декорации за тържества

Обемни букви, декорации за тържества

Обемни букви, декорации за тържества

Транспаранти, винил

Транспаранти, винил

Транспаранти, винил

Фототапети

Фототапети

Фототапети

Вътрешен декор

Вътрешен декор

Вътрешен декор