Изберете страница

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Широкоформатен пълноцветен принтер Epson SC 70610

Печатна база Дея работи с висококачествена и нова технология, покриваща Европейските изисквания, с възможност за изработка на разнообразни изделия.

Широкоформатеният пълноцветен принтер Epson SC70610 е разработен за изделия с високо качество на изображението. В този смисъл предлагаме изделия, като табели, трансперанти, картини, фотоизображения, плакати, банери, снимки, фото тапети, гърбове на кухни, витрини, вътрешен дизайн, етикети, стикери и др. с висока резолюция на печат.

Epson технологиите използват мастила, базирани на органични разтворители, които при попадане върху печатната медия, размекват и разтапят повърхностния ѝ слой, давайки възможност на биндера и пигментите да се свържат здраво с основата. След изпаряването на солвента (органичния разтворител), мастилото и материалът за печат са на практика едно цяло.

Тази технологична особеност позволява печат върху полимерни материали, устойчиви на външни условия за дълъг период от време.

Най-популярните материали за печат със солвентни принтери са PVC самозалепващи фолиа от всякакви разновидности – обикновено, автомобилно, перфофолио, прозрачно фолио за витрини и т.н.

Други предпочитани материал, това е винил и винилна мрежа, покривала за камиони, промазани хартии с бял и син гръб, BACKLITH материали за задно осветяване, POP-UP и ROLL-UP филми, флагове, тапети, фотохартии и канава.