Изберете страница

Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog Lazer

 Една от причините Рекламна къща Дея да се довери на Епилог е че те са едни от най-добрите на пазара. Отдадени на лазерната технология Epilog Lazer разработват и произвеждат най-дълго от всички останали.

Затова и ние гарантираме прецизност и точност при лазерно гравиране на табелки за врата, пощенски кутии, номера за стаи, баджове, гравиране на сувинири, химикалки, ключодържатели, запалки, бележници, визтници, пиктограми, медали, купи, плакети и др. Правим цялостно обслужване на хотели и заведения.

Освен това, тази техника е режеща и маркираща система за директно, растерно гравиране, векторно рязане, и с комбиниран режим.

Работна площ: 609 х 457 мм. Максимална дебелина на материала 228 мм. Максимална скорост 304 мм/сек. Револвиращ буфер за гравиране на файлове по-големи от 64 МВ. Последно поколение 45 WATT Co2. Лазерна тръба, цифрово контролиране.

Лазерно гравиращите изделия са предпочитани, като по-луксозен продукт. Представят фирмата или обекта ви със стил и класа. Гравюрата по свойта същност дава ненатрапчив, но елегантен  лукс, забележим със своето семпло излъчване.

Освен, че са по-издържливи  лазерните изделия са добра инвестиция, ако искате да впечатлите.

Не подценявайте  опита, който Рекламна къща Дея има, а това е от изключителна важност, при изграждането на доверие с нашите многобройни партньори.