Изберете страница
Печат върху текстил с Brother Technology

Печат върху текстил с Brother Technology

Печат върху текстил с Brother Technology

Brother GTX – принтер за тениски!

Рекламна къща Дея разполага с принтер за директен печат върху текстил Brother GTX. Това е машина от следващо поколение с отлични технически характеристики и осигурява професионална работа с лекота.
Принтерът работи изключително бързо и отпечатва детайлни изображения и ярки цветове с отлично качество. Печата върху текстил от памук.

Благодарение на тази технология Рекламна къща Дея предлага пълноцветен и качествен печат върху тениски, торби и др. Друго предимство за нашите клиенти е:

 • възможност за печат на единични бройки.
 • бърз срок на обслужване
 • детайлен печат

 

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

UV широкоформатен принтер комбиниращ печат и изрязване по контур Mimaki

Широкоформатен пълноцветен принтер Mimaki UCJV300-160 с възможност за изрязване

Японската техника се отличава с висока устойчивост срещу надраскване на UV мастилата, което позволява да се печата върху медии, без това да налага нуждата от ламинат. С това се намалява разходите и времето за производство. Мастилото остава на повърхността на отпечатаната медия и моментално изсъхва, без да я наранява и уврежда.

Освен това този принтер притежава  изрязваща функция,  създадена за да дава възможност на операторите да изрязват по контур няколко визии едновременно с минимално усилие. Предлагайки автоматично изрязване, тази функция спестява време и намалява евентуалната загуба на материалите.Така може да се произведат огромен набор от продукти само от една машина.

Рекламна къща Дея не случайно инвестира в тази техология. С това устройство за изрязване и отпечатване Mimaki UCJV300-160 предлагаме повече възможности при отпечатване и изрязване.

Функциите на принтера осигурява внушителен спектър от приложения и гъвкавост. Моделът UCJV300-160 е единственият 64-инчов UV принтер, предлагащ възможност за рязане по линия и с бяло мастило, за да се даде възможност за четирислоен печат. Създайте зашеметяващи преходни панели с подсветка, които „променят“ цветовите схеми с източника на светлина.

Гъвкавите UV мастила за втвърдяване с които работи Mimaki UCJV300-160 дават гаранция и разширяват възможностите за предлагане на уникални възможности и дълга устойчивост на цветове.

Отпечатаме и изрязваме – или първо изрязваме, след това отпечатаме:

 • етикети
 • стикери
 • дизайн за прозорци
 • брандиране на витрини
 • маркировки и брандиране на превозни средства
 • табели – светещи и несветещи
 • трансперанти, тенти, картини
 • вътрешен декор, фототпети
 • плакати, баннери, постери,
 • билбордове, пана,  и др.,

всичко с един принтер за кратък срок и единични бройки.

Режещ Плотер Mimaki

Режещ Плотер Mimaki

Режещ Плотер Mimaki

Режещ плотер Mimaki CG-130FX

Рекламна къща Дея предлага изрязване на букви, надписи, форми, фигури, знаци и лога от ПВЦ фолио.

С тази японска техника изпълняваме поръчките с японска точност и прецизност от минимален размер на буквата с височина 0,05 мм до максимален 1,25 м. Максимална ширина 1,25 м до 55 м дължина. Висока скорост на изрязване и гарантирано качество.

Високо качество на изрязване улеснява много довършителният процес, който пък гарантира кратък срок.

Рекламна къща Дея поддържа всички цветове и видове фолиа в складовата си база. В това число: автомобилно фолио, пясъкоструйно, светлоотразително, транслуцентно, дефракционно и много др., които  може да закупите, като материал. Има готови сигнални, светлоотразителни ленти и др. материали, според нуждите за обозначения на обекта, според изискванията на различните институции.

При нас може да намерите цял набор от инструкции и знаци за предпазване от Ковид-19 – стикери, стойки, табели и табелки. Обозначителни табели и табелки, пиктограми, правила, дневници  за кухни, рецепции, басейни, плажове, павилиони и друг тип заведения.

Можем да изработим и по индивидуален дизайн, с цялостно обслужване.

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Качествен, широкоформатен печат от Epson

Широкоформатен пълноцветен принтер Epson SC 70610

Печатна база Дея работи с висококачествена и нова технология, покриваща Европейските изисквания, с възможност за изработка на разнообразни изделия.

Широкоформатеният пълноцветен принтер Epson SC70610 е разработен за изделия с високо качество на изображението. В този смисъл предлагаме изделия, като табели, трансперанти, картини, фотоизображения, плакати, банери, снимки, фото тапети, гърбове на кухни, витрини, вътрешен дизайн, етикети, стикери и др. с висока резолюция на печат.

Epson технологиите използват мастила, базирани на органични разтворители, които при попадане върху печатната медия, размекват и разтапят повърхностния ѝ слой, давайки възможност на биндера и пигментите да се свържат здраво с основата. След изпаряването на солвента (органичния разтворител), мастилото и материалът за печат са на практика едно цяло.

Тази технологична особеност позволява печат върху полимерни материали, устойчиви на външни условия за дълъг период от време.

Най-популярните материали за печат със солвентни принтери са PVC самозалепващи фолиа от всякакви разновидности – обикновено, автомобилно, перфофолио, прозрачно фолио за витрини и т.н.

Други предпочитани материал, това е винил и винилна мрежа, покривала за камиони, промазани хартии с бял и син гръб, BACKLITH материали за задно осветяване, POP-UP и ROLL-UP филми, флагове, тапети, фотохартии и канава.

Обемни букви и 3D лога

Обемни букви и 3D лога

Обемни букви и 3D лога

Техника за обемни букви Obelisk Foam Plotter XL

 Рекламна къща Дея предлага изработка на обемни букви!

3D знаци, букви, предмети и декоративни проекти, използващи свръхлека и рентабилна полистиролова пяна.

Тенденциите във външната рекламата все повече ни насочват в триизмерните изображения. Предочитанията на клиентите ни са също, защото реклама изработена от 3D букви е винаги по-внушаваща и респектираща.

Тази техника и материалите с които работим позволяват клиентите ни да получат сравнително евтино изделие с перфектни форми, коите са зададени от компютър.

След изрязване на материала /полистирол, стиропор, фибран/, може да се оцветят в цвят по желание или да се залепят брокати, камъни, цветя и др. Материалите са леки и лесни за монтаж, което спестява на клиентите допълнителни разходи и време.

3D Рекламите, направени от тези материали са предпочитани и удобни за монтаж на открито и на закрито.

Това ще е ефектна реклама за вашият:

 • офис
 • магазин
 • заведение
 • хотел
 • др.

 Също така са идеални са вътрешен декор, за надписване и реклама, за стени или врата.

Изключително предпочитани, поради ниската цена са за:

 • сватбени тържества
 • рожденни дни
 • кръщенета
 • юбилеи
 • др. поводи,

След одобрен проект, Рекламна къща Дея изработва обемните реклами в срок до 2 дни.

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV принтер за печат на сувенири Mimaki

UV Принтер Mimaki Серия UСJF-3042 HG

Благодарение на тази технология Рекламна къща Дея предлага печат на химикалки, бележници, настолни календари, визитници, портфейли, менюта, папки, ключодържатели, запалки , баджове, плексигласови и ПВЦ изделия и много др. сувенири без ограничение на цвят и размер.

Неограничените възможности на японската техника се простират и до печат на подаръци, материали и изделия от дърво и стъкло.

За разлика от сито и тампон печата ние можем да напечатаме единични бройки, без утежняване в цената., а директеният печат пести време и гарантира бърз срок. Дълга издържливост на цветовете!

Други възможности:

 • Може да печата върху основи с дебелина до 50 мм
 • Прави едновременен печат на цветно и бяло
 • Работи с бяло мастило и прозрачен лак.
 • Има функция за автоматичен грунд (праймер).

С Mimaki UСJF-3042 HG гарантираме:

 • Изключително качество и надеждност на печат, Ненадмината гъвкавост и високо качество на възпроизвеждане на печат
 • върху почти невероятна гама от материали, продукти и
 • повърхности
 • Предоставяме неограничени възможности за крайния потребител.

При нас може да намерите цял набор от инструкции и знаци, стикери, стойки, табели и табелки за:

 • предпазване от Ковид-19
 • Паркиране, абонаменти
 • Информационни табели за строителство, европрограми
 • Забранителни,предупредителни и указателни знаци, пиктограми
 • Обозначителни табели и табелки, пиктограми, правила, дневници за кухни, рецепции, басейни, плажове, павилиони и друг тип заведения.
 • Можем да изработим и по индивидуален дизайн, с цялостно обслужване.
 • с лого и цветове по ваш избор
Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog

Лазерна техника Epilog Lazer

 Една от причините Рекламна къща Дея да се довери на Епилог е че те са едни от най-добрите на пазара. Отдадени на лазерната технология Epilog Lazer разработват и произвеждат най-дълго от всички останали.

Затова и ние гарантираме прецизност и точност при лазерно гравиране на табелки за врата, пощенски кутии, номера за стаи, баджове, гравиране на сувинири, химикалки, ключодържатели, запалки, бележници, визтници, пиктограми, медали, купи, плакети и др. Правим цялостно обслужване на хотели и заведения.

Освен това, тази техника е режеща и маркираща система за директно, растерно гравиране, векторно рязане, и с комбиниран режим.

Работна площ: 609 х 457 мм. Максимална дебелина на материала 228 мм. Максимална скорост 304 мм/сек. Револвиращ буфер за гравиране на файлове по-големи от 64 МВ. Последно поколение 45 WATT Co2. Лазерна тръба, цифрово контролиране.

Лазерно гравиращите изделия са предпочитани, като по-луксозен продукт. Представят фирмата или обекта ви със стил и класа. Гравюрата по свойта същност дава ненатрапчив, но елегантен  лукс, забележим със своето семпло излъчване.

Освен, че са по-издържливи  лазерните изделия са добра инвестиция, ако искате да впечатлите.

Не подценявайте  опита, който Рекламна къща Дея има, а това е от изключителна важност, при изграждането на доверие с нашите многобройни партньори.

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравиране върху метал с техника на Roland

Гравираща техника Roland_Metaza

Рекламна къща Дея гравира метални сувенири, като се ограничава до химикали, запалки, визитници, ключодържатели, медальони и други малки сувенири с площ до 100х100 мм. Гравирането става бързо. Освен надписи, може да се гравират и изображения, снимки.

Един продукт на Roland с резолюция: 529 dpi; photo 353 dpi; text 265 dpi; vector 1058 dpi. Скорост: 50 мм/сек.

Печат на Етикети

Печат на Етикети

Печат на Етикети

Принтер за етикети Citizen_CL_S631

Рекламна къща може да произведе самозалепващи етикети от всякакъв вид и размер, като например: етикети за производител, състав и годност, с баркодове,  цена, текстилни етикети за дрехи /тафта или сатен/, етикети за бижута, с лого и наименование на фирма. Работим и с ниски тиражи.

Предлагаме изработвка наи луксозни етикети, за бутикови магазини, за луксозни маркови стоки, за сватбени вина и ракии и др. Печатаме цветно и двустранни. Поддържаме в наличност  луксозни картони, с различни структури и цветове. Работим и с ниски тиражи.

Печат на PVC карти

Печат на PVC карти

Печат на PVC карти

Картов Принтер SD360

Рекламна къща Дея работи с техника за печат на ПВЦ карти – картов принтер SD360.

ПВЦ картите са удобни за идентификация –  ID карти със снимки, баджове, VIP карти за дискотеки и барове, карти за промоции и намаления, карти за отстъпки, клубни карти, пропуски, ваучери, енергоспестяващи карти за хотели и др.

Печата  е бърз, лесен и икономичен, затова и срокове за изпълнение са кратки.

Може да печатаме пълноцветно и двустранно, а самите карти освен бяла, могат да бъдат цветни, златни или сребърни.

Сублимационен печат

Сублимационен печат

Копирен център

Копирен център

Копирен център

Широкоформатни копирни машини. Черно/бели и цветни дигитални техники за принтиране, копиране и сканиране.

XEROX-DC252, XEROX-DC242
RICOH Aficio240W, RICOH FW780

Рекламна къща предлага копирни и принтерни услуги.
В Копирните си центрове машините са инжинерни, цифрови и аналогови.
Копираме,принтираме и сканираме до формат А0+, черно/бяло, с възможност за увеличение и намаление на копието.
Директно разпечатване на DWG файл.
Допълнителна машина нагъва чертежите автоматично.
Класифицираме ги в папки.

В Копирният ни център може да ползвате и услуги като:

 • цветно копиране и принтиране
 • сканиране
 • ламиниране
 • подвързване
 • опаковане
 • др. довършителни услуги.

Извършваме допълнително услуги:

 • по интернет
 • разпечатки по и-мейл
 • запис на CD и DVD
 • прехвърляне на флаш памет
 • набор на текст
 • изработка на таблици
 • снимки на фотохартия
 • некролози
 • фактури по ДДС
 • Печати – фирмени, само клишета – експресно

Обслужването става на момента!

RICOH FW780

Широкоформатна аналогова копирна машина RICOH FW780 с възможност до формат А0+.

Изработка на значки

Изработка на значки

Транспортна реклама

Транспортна реклама

Дигитален печат

Дигитален печат

Вътрешен декор

Вътрешен декор

Щампи с текстилно фолио

Щампи с текстилно фолио

Фирмени печати и фактури по ДДС

Фирмени печати и фактури по ДДС

Рамки и картини

Рамки и картини

Флагове, знамена, пилони

Флагове, знамена, пилони