Изберете страница

За нас

Рекламна къща Дея

Рекламна къща Дея стартира дейността си  през 1989 г. Още в началото инвестициите и са стратегически насочени към изработка на реклами, а именно рекламни табла –  светещи и несветещи, брандиране на витрини и транспортни средства, реклами с обемни букви, билбордове и печтни изделия.

Преминавайки плавно към всяка новост на пазара, чрез тестване, ежегодно инвестиране за обновяване на техниката и периодично обучение на кадри, рекламна къща Дея може спокойно да се похвали, че гарантира независимост по отношение на срокове и цени като:

  • печатни услуги – визитки, брошури, бланки, снимки, плакати, менюта, етикети, календари и др.
  • печат върху пвц фолио, винил, перфофолио, тапет, канаваца, текстил
  • печат върху сувенири – химикалки, тефтери, визитници, папки, флаш-памети и др.
  • гравиране на табелки, ключодържатели и сувенири в нискотиражни серии

С техника за широкоформатно пълноцветно принтиране, UV печат, трансферен и сублимационен печат, дигитален печат, принтер за тениски, лазерна техника за гравиране, машина за огъване на плексиглас, машина за изрязване на обемни букви от стиропор и дураформ, рекламна къща ДЕЯ обхваща широк спектър от услуги и изделия.

Изработват се картини, рамки, фототапети, гърбове на кухни, знамена, брандиране на магазини, хотели, заведения и автомобили, етикети, стикери, значки, ПВЦ карти, баджове, менюта, табелки и поставки за маса, табелки за врата и стопери.

Много важен сектор в Рекламна къща Дея е, където може да поръчате Услугите се извършват в невероятно кратък срок.

Копи и Принт център” в рекламна къща ДЕЯ

Не подценяваме и по-дребните услуги, затова много важен сектор е “Копи и Принт център” в рекламна къща ДЕЯ,  където се изработват  фирмени печати, фактури по ДДС. Предлага се също цветно копиране и принтиране, широкоформатно копиране и принтиране на чертежи, нагъване, подвързване, ламиниране, услуги по интернет.

Фирмата разполага със складова база на различни видове материали за реклама, разнообразие на медии и текстури, което улеснява клиентите ни да изберат най-ефективната и практична за тях реклама, както и спестява време.

С тази широкоспектърна дейност и разнообразие на материали, фирмата прави цялостно обслужване на хотели, магазини и заведения, като задоволява и най-малката нужда на клиента.

Книжарници ДЕЯ

През 2015 г. фирма Дея открива 2 книжарници ДЕЯ, в които се предлагат канцеларски материали, книги, ученически пособия и фирмените продукти на Pierre Cardin, Parker, Lancaster, Waterman, Alexander, Guy Laroche, Baldinini, Cacharel, DUCATI CORSE, F. Bartholdi и др.,

От 2020 г. книжарници ДЕЯ, продава и презентира колекциите на испанският производител Анекке – раници, чанти, потмонета, бижута и аксесоари. Изключителните изработки и стилни продукти на Анекке са висококачествени и разнообразни, като артикули. Изпъкват с финната и многодетайлна декорация, ръчно направена.

С разнообразието си от стоки, материали и услуги, както и производственото оборудване, опита и квалификацията на персонала, стриктният контрол на всеки производствен и търговски етап, рекламна къща Дея е гаранция за перфекно обслужване и индивидуални решения за Вашите продукти с качествено  и навременно изпълнение.

Водеща роля при нас е уважение към партньорите, коректност и точност към клиентите и стриктен контрол на производство и качество!